Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (2.65 secunde)
3D, noua moda la televizoare Romanii dornici sa fie in pas cu cele mai moderne tendinte aleg sa-si cumpere televizoare 3D, profitand de ofertele de pe piata. Romanii cumpara tot mai multe televizoare 3D pentru a fi in ton cu ultimele cuceriri tehnologice.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
Organizat in centrul capitalei:
Intr-o varietate de culori metalice, albastru sau negru, ele vor arata foarte bine in tinuta ta de zi cu zi. ... Sandale de seara In trend, dar si cu foarte multa personalitate, sandalele cu toc bloc sunt una dintre cele mai cautate piese din acest sezon.
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Meriti reduceri, ore intregi de shopping si mult Prosecco racoritor, pentru ca nu este usor sa fii femeie! ... Intre 06 - 09 iulie, pe langa marile reduceri, avem pentru tine un pahar racoritor de PROSECCO COLVENDRA, o gustare si o tombola cu premii.
In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Fie ca sunt in cautarea destinatiilor perfecte pentru sarbatorile acestui sfarsit de an sau deja isi planuiesc concediile din vara anului viitor, cei care trec pragul Targului de Turism al Romaniei vor avea de unde alege.
Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora. In privinta abonamentelor, atat elevii, cat si studentii beneficiaza de o reducere de 50 la suta, pentru toate trenurile Regio.
Este record de vanzari in ziua cu cele mai mari reduceri. Romanii s-au inghesuit de la primele ore ale diminetii sa cumpere electronice si electrocasnice.
Reprezentantii unui sindicat din politie au negociat pentru membri, pe langa reduceri la telefonie mobila si analize medicale, mai multe proceduri cosmetice, inclusiv tratamente cu botox si acid hialuronic.
Anul acesta, Black Friday aduce reduceri la telefoane si televizoare, un iaht si... cateva tone de carne de porc.
"Am fost printre primele primarii care am adoptat proiectul de buget pentru anul in curs, dar dupa aparitia bugetului de stat au aparut unele rectificari in minus si a trebuit sa facem corecturile necesare pentru a le trimite la finante.
Pentru a asigura transparenta la alegerile pentru Parlamentul European (PE), toti primarii din judetul Valcea trebuie sa isi achizitioneze urne din sticla. O astfel de urna a fost prezentata ieri, in cadrul sedintei Comisiei Tehnice Judetene (CTJ), care s-a tinut la Prefectura.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca primarii alesi in municipiile importante ar trebui sa fie reprezentati in structurile de conducere ale partidului, inclusiv la nivel de vicepresedinti.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Atat de mult, incat ar fi in stare sa desemneze candidat un dusman daca acesta este primul in sondaje. ... In consonanta cu protocolul pe care l-am semnat.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
In mod intentionat, am venit astazi cu tinerii pe care ii vedeti langa mine, pentru ca eu cred â€" sunt convinsa â€" ca aceasta campanie electorala trebuie sa fie despre tineri, despre viitorul nostru si al lor, despre solutiile pe care le au toti candidatii pentru o viata mai buna in Bucuresti.
google-analytics.com